a a a

Maak kennis met de nieuwste technieken van Phonak Venture

16 mei, 2016 / Stegeman Hoortechniek

Phonak Venture beschikt over de meest geavanceerde digitale technologie en is ontworpen om u een naadloze luisterervaring te bieden, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. En dit alles in een mooi klein en robuust design.

Phonak Venture is ontwikkeld om zich automatisch aan uw geluidsomgeving aan te passen zodat u zich moeiteloos van de ene luistersituatie naar de andere kunt verplaatsten. De AutoSenseOS automaat maakt dit mogelijk. Met Phonak Venture verstaat u niet alleen beter dan ooit tevoren, ook een bezoek aan een concertzaal of theatervoorstelling geeft een ongekende ervaring door de rijke muziekweergave.

Communiceren en muziek luisteren worden weer een genot.


De nieuwste Naida komt er binnenkort ook aan: