a a a

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming (otoplastieken) op maat of universeel:

otoplastieken fotoHet is belangrijk om uw oren te beschermen, in lawaaierige situaties, door verstandig om te gaan met geluid en door het dragen van gehoorbeschermers kan gehoorverlies worden voorkomen. Er zijn diverse soorten gehoorbescherming, voor verschillende situaties en ook verschillend dempingsfilter. Het filter zorgt er voor dat een gesprek nog mogelijk blijft.
Een bouwvakker of motorrijder zal andere gehoorbescherming nodig hebben dan een muzikant. Het voordeel van op maat gemaakte gehoorbeschermers ze zijn herbruikbaar, draagcomfort is hoog, minst opvallend en optimale bescherming.

Wanneer oren regelmatig worden blootgesteld aan meer dan 80 decibel (dB) kan dit een gehoorbeschadiging veroorzaken. Dit kan bijvoorbeeld door lawaai op de werkplek, te harde muziek tijdens een concert, geluidsoverlast van verkeer enzovoort.

Aan de hand van uw oorafdruk die wij in de winkel maken wordt een otoplastiek op maat gemaakt. Afhankelijk van de situatie waar u de gehoorbescherming nodig heeft wordt het filter gekozen.

slaapdopSlaapdoppen op maat
Slaapdoppen kunnen een uitkomst bieden, voor mensen die in de nachtdienst werken en die overdag in alle rust willen slapen of wanneer partner snurkt of bij hinder van verkeer etc. Slaapdoppen worden op maat gemaakt vanzacht materiaal, de uitholling in het materiaal zorgt ervoor dat u de dop tijdens het slapen niet voelt.

Goed om te weten: slaapdoppen zullen niet al het omgevingsgeluid dempen het is dus niet opeens muisstil om u heen.