a a a

Maak kennis met de nieuwste technieken van Widex Unique

16 mei, 2016 / Stegeman Hoortechniek

De Widex UNIQUE hoortoestellen vangen alle geluiden op die u nodig hebt, van hoog tot laag en van hard tot heel zacht. Geen enkel ander hoortoestel kan u zo’n breed spectrum van comfortabele en hoorbare geluiden bieden naast een optimaal spraakverstaanbaarheid. De UNIQUE heeft een superieur geluid in elke omgeving en kan ongewenste zachte geluiden beperken en bruikbare zachte geluiden wel meenemen. En als u buiten bent hebt u met de UNIQUE hoortoestellen een stuk minder last van windgeruis. EEN PURE GELUIDSWERELD – PUUR EN ZUIVER GELUID, Zorgt dat u optimaal geniet van elke ervaring. De UNIQUE filtert de ongewenste geluiden weg, zoals het zoemen van de koelkast, maar zorgt ervoor dat u gefluister en andere aangename zachte geluiden wel hoort.

com-dex next to hearing aids and iphone with com dex app