a a a

Oticon Opn

17 maart, 2017 / Stegeman Hoortechniek

Ervaar de revolutionaire nieuwe techniek van Oticon OPN

Dankzij de nieuwe, baanbrekende technologie in Oticon OPn behoort directionaliteit zoals we die kennen van hoortoestellen tot het verleden. De huidige technologie wordt beperkt door het gebruik van sterke directionaliteit, waarmeer de focus ligt op 1 spreker en alle andere sprekers worden onderdrukt. De nieuwe Oticon Opn opent het geluidsbeeld en sluit geen sprekers buiten.

Uitleg techniek Opn:

Oticon Opn – het eerste hoortoestel waarbij bewezen is dat het makkelijker wordt voor het brein: geniet van 30% beter verstaan van spraak, verminder uw luisterinspanning met 20% en onthoud 20% meer van uw gesprekken.

Oticon’s Brainhearing:

Opn hoortoestellen zijn verbonden met het internet – en te bedienen met de OPN APP
Wilt u dat uw hoortoestellen u laten weten wanneer uw zelfgebakken brood klaar is? Wilt u dat het licht automatisch aangaat als u uw hoortoestellen aanzet? Wilt u dat uw hoortoestellen u waarschuwen als er iemand aanbelt?