a a a

Widex Evoke, het eerste zelflerende hoortoestel

28 juni, 2018 / Stegeman Hoortechniek

Het eerste intelligente zelflerende hoortoestel dat in staat is realtime te leren van de input van de gebruiker en zijn voorkeuren. U kunt dus gemakkelijk de controle nemen wanneer u dat wilt. Via de EVOKE app die te downloaden is op uw smartphone kunt u uw hoortoestel op een andere manier instellen, en telkens wanneer u dat doet leert het hoortoestel iets bij.
EVOKE kent het verschil tussen klassieke muziek en popmuziek, weet dat een vergadering anders klinkt dan een feest en onthoudt alles door uw omgeving in kaart te brengen en zich daarop aan te passen. In een lawaaige omgeving wil u dat uw hoortoestel alle storende geluiden zoveel mogelijk wegfiltert. In een rustige omgeving wilt u juist alle subtiele details horen. EVOKE beschikt over een ingebouwde controller die het geluid optimaliseert voor verschillende situaties. EVOKE is uitgerust met het meest natuurlijke geluid mogelijk voor een hoortoestel.
Het EVOKE hoortoestel onthoudt alle volumeveranderingen die u aanbrengt en past deze slim toe in vergelijkbare situaties, zelfs wanneer u zich in een compleet nieuwe omgeving bevindt.
Als u liever de controle uit handen geeft, kunt u kiezen voor het programma dat het hoortoestel automatisch aanpast op het geluid om u heen. Dus als u uw hoortoestel liever niet zelf wilt instellen, dan hoeft dat ook niet.