a a a

Virto Black, niets te verbergen

13 maart, 2020 / Stegeman Hoortechniek

Phonak introduceert de Virto Black.

Hoor goed en blijf in stijl verbonden met de Virto Marvel Black van Phonak – het hoortoestel met Bluetooth® dat net een oordopje lijkt. Stream muziek, bel handsfree en zoveel meer! Wij behalen zeer goede resultaten met de Phonak Marvel serie, waarvan dit In-het-oor model de nieuwste uitbreiding is. De toestellen worden op maat gemaakt zodat u de hoortoestellen de hele dag comfortabel kunt dragen.

Phonak Virto Black naast telefoon

Dankzij de universele Bluetooth kan dit multifunctionele wonder direct verbinden met miljarden apparaten. U kunt ook echt handsfree telefoneren. De hoortoestel microfoons vangen uw stem op en via de Bluetooth verbinding wordt dit doorgeven aan uw smartphone (die gewoon in uw jaszak kan blijven zitten). Door de zwarte finish heeft niemand in de gaten dat u hoortoestellen draagt. Met de handige app verandert uw smartphone in een afstandsbediening voor maximale controle over uw oren.


Phonak Virto Marvel Black:

Helder, rijk geluid, met een stijlvolle zwarte finish
Verbindt met smartphones, TV en meer,
Handsfree telefoneren, muziek streamen
Intelligente apps, uitgebreide volume regeling, monitoring
Op maat gemaakt, biometrische kalibratie voor uw unieke oor


Voor meer informatie neem contact met ons op.

Hardenberg: 0523-712280
Rijssen: 0548-712300