a a a

Hoor weer zoals vroeger.

15 juni, 2020 / Stegeman Hoortechniek

Vanwege Corona is het voorlopig niet mogelijk om naar een concert te gaan. Dan is het juist nu belangrijk om alleen van je favoriete muziek te kunnen genieten. Maar hoe doe je dat met een gehoorverlies, zonder hoortoestel? Gehoorverlies heeft een significante impact op ons sociaal leven.

Hoor weer zoals vroeger.

Of je nu luistert via je geluidsboxen in de kamer óf als je die super gave hoofdtelefoon wilt gebruiken; met Lyric in je oor is dat geen probleem. Lyric brengt geluid rechtstreeks in de gehoorgang en je ervaart een natuurlijke geluidskwaliteit, die elke nuance in de muziek onvervormd overbrengt. Zo geniet je weer van uw favoriete passages zoals je dat vroeger ook zo graag deed.

Lyric wordt diep in je oor geplaatst, waar het enkele maanden achtereen blijft zitten tot de batterij op is. Het is 100% onzichtbaar en behoeft geen onderhoud.

Je vergeet dat je een hoorapparaat draagt waardoor je weer de dagelijkse gewoontes kunt oppakken, zoals sporten, douchen, slapen en muziek beluisteren. Ook als je een hoofdtelefoon of oordopjes wilt gebruiken, zal Lyric geen spelbreker zijn.

Hoor weer zoals vroeger.


Neem contact op voor een vrijblijvende proef.