a a a

Phonak Audéo Life

26 april, 2022 / Stegeman Hoortechniek

Phonak, een toonaangevende wereldwijde leverancier van levensveranderende hooroplossingen, onthult de Phonak Paradise Audéo Life, ’s werelds eerste oplaadbare hoortoestel dat waterdicht, regenbestendig en zweetbestendig is.
Audéo Life is de nieuwste toevoeging aan de toonaangevende Paradise-lijn van hoortoesteltechnologie van het bedrijf.

Paradise levert helder, natuurlijk geluid in elke omgeving voor een uitstekende geluidskwaliteit.
Aan de binnenkant worden Audéo Life-hoortoestellen aangedreven door bewezen Paradise-technologie, waaronder universele connectiviteit met meerdere actieve Bluetooth®-verbindingen, echt handsfree gesprekken, Tap Control voor gemakkelijke toegang tot stemassistenten en meer.
Audéo Life-hoortoestellen zijn ontworpen om duurzamer te zijn dankzij een Parylene-coating, die als een afdichtmiddel fungeert.

Neem contact met ons op voor meer informatie.